Tulosta tämä sivu

Kivipirtti

Kivipirtti sijaitsee Keuruun ja Multian puolivälissä Sammionselän rannalla Juurakkopirtin naapurissa. Kivipirtti koostuu helmikuussa 2015 valmistuneesta päämökistä sekä tunnelmallisesta rantamökistä, joita vuokraamme yhtenä kokonaisuutena. Rantamökki on käytettävissa kevät-kesä-ja syyskaudella. Myös rantamökin talvilämmitys on mahdollinen erikseen sovittuna. 

Kivipirtissä (180m2) on country-henkinen sisustus ja sen iso tupakeittiö antaa puitteet isommankin ryhmän vierailuun. Viisi erillistä (11 petipaikkaa) makuuhuonetta tarjoaa kuitenkin oman yksityisyyden. Kivipirtin sisustuksessa on käytetty mm.liuskekiveä, vanhoja, jyhkeitä hirsiä sekä lehmäntaljamattoja. Olohuoneen kruunaa aito karhuntalja. 

Kivipirtin laadukkaasta Puustelli-keittiöstä löytyy kattava astiasto 25 hlölle sekä hyvät ruoanlaittovälineet. Keittiössä varustuksena jääkaappi-pakastinyhdistelmä, kiertoilmauuni sekä induktioliesi. 

Kivipirtin ison puusaunan lauteille pehmeistä löylyistä mahtuu nauttimaan yhtäaikaa noin 10 henkilöä. Löylyistä on mukava pulahtaa viereisen terassin tunnelmalliseen poreammeeseen. Iso kylpyhuone on varustettu kahdella suihkulla ja tilavalla pukuhuoneella. 

Hakkeella toimivan lattialämmityksen lisäksi tupaa lämmittää jyhkeä liuskekivestä muurattu takka. Isolta järvinäköalaterassilta löytyy iso pöytä sekä kaasugrilli. Rantaan johtavia portaita valaisee tunnelmalliset led-valot. Kivipirtin hiekkainen uimaranta soveltuu hyvin myös lapsiperheille. Rannassa rantamökin lisäksi laituri, aurinkoterassi ja soutuvene.  

Kivipirtti soveltuu hyvin perheiden yhteiseen lomailuun, saunailtoihin, yhteisiin tapaamisiin, kokouksiin, juhliin ym.